Rebel en rebel-s

Hoewel smaken verschillen, zijn wij supertrots op dit fantastisch mooie en ongelooflijk goed spelende racket. The best of both worlds! Controle en Power in combinatie met een goed “handgevoel”. Door gebruik van een meer premium EVA en ander gaten patroon, net iets specifieker om mee te spelen. 

Logo Dutch Padel

Over Dit Padel racket

Haal het beste uit je spel met de Rebel en Rebel-s.

Een racket gemaakt voor iedere speler, licht gevorderd, gevorderd of wedstrijdspeler weinig rackets geven je gelijk dat goede gevoel bij iedere bal die je raakt.

De volledige carbon core met 2 lagen 18K carbon en 1 laag fiber in combinatie met medium of speciaal voor dit racket een soft hightech EVA (Rebel-s) geven het racket power, sterkte en optimale controle. De Rebel is het resultaat van uitvoerig testen, proberen en luisteren naar spelers die dit TOP model, dat u zeker niet zal teleurstellen, hebben getest.

Verkrijgbaar in een medium of soft hightech EVA de Rebel-s.

Rebel power/controle verhouding 50/50

Rebel-s power/controle verhouding 40/60

Prijs: €184,95 

Carbon en fiber core

Dubbel laags 18K carbon en 1 laag fiber, alleen de beste materialen zijn gebruikt voor dit racket

Een eerlijk prijs

Eerlijke prijs / kwaliteit verhouding, wij van Dutch Padel willen onze padel rackets toegankelijk houden voor iedereen

Met liefde gemaakt

Dit racket is met liefde gemaakt door professionals en liefhebbers van de sport

Dutch Padel het merk voor beginnende tot pro spelers, ervaar een unieke spelbeleving

Sterk

100% Carbon frame
18k Carbon en fiber core

Ideaal gatenpatroon

Het uitgekiende gatenpatroon in dit padel racket zorgt voor meer controle tijdens het spelen

Met de hand afgewerkt

Onze padel rackets worden grotendeels met de hand afgewerkt door specialisten

Specificaties:

► Racket vorm: Rond

► Materiaal: 18k Dubbel laags carbon en 1 laag fiber, 100% Carbon frame

► Type speler: Gevorderd, controle

► Type racket: Comfort, power, controle, spin

► Lengte: 455 mm

► Breedte: 255 mm

► Dikte: 38 mm

► Gewicht: 360 tot 375 gram

Het ideale racket voor:

De Rebel en Rebel-s rackets zijn ideaal voor de licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers die graag kracht, sterkte en ultieme controle in een racket willen

ONZE RACKETS ZIJN VERKRIJGBAAR BIJ:

RESELLER WORDEN? NEEM CONTACT OP:

elite series

Ganador pink

De Ganador is bij uitstek een racket voor de beginnende tot gevorderde speler, zelfs betere spelers zweren bij de uitmuntende speel eigenschappen van dit racket.

Ganador blue

De Ganador is bij uitstek een racket voor de beginnende tot gevorderde speler, zelfs betere spelers zweren bij de uitmuntende speel eigenschappen van dit racket.

padel racket xplosion

Xplosion

De Vulcan en Xplosion zijn twee identieke rackets met een eigen kleurstelling. Beide rackets zijn qua opbouw gelijk aan de Ganador maar zijn, door gebruik van een meer premium EVA en ander gaten patroon, net iets specifieker om mee te spelen.

vulcan padel racket

Vulcan

De Vulcan en Xplosion zijn twee identieke rackets met een eigen kleurstelling. Beide rackets zijn qua opbouw gelijk aan de Ganador maar zijn, door gebruik van een meer premium EVA en ander gaten patroon, net iets specifieker om mee te spelen.

Prestige Pro

De Prestige pro is “het” racket voor de gevorderde of wedstrijdspeler die elke bal wilt controleren. Alle gebruikte materialen en het slim uitgedachte gaten patroon van het racket blad zijn er om elke keer een top prestatie te leveren.

Invencible

Het racket bij uitstek voor diegene die elke bal de kooi uit wilt krijgen. Dit iets stug en stijver aanvoelend racket geeft een heerlijk hard geluid en gevoel waardoor het, zoals de naam in het Spaans het al zegt u “Onoverwinnelijk” maakt.

PROFESSIONAL SERIES

Dutch Padel Black

BLACK

De Black is bij uitstek het racket voor de man of vrouw die houdt van aanvallend spel. Het racket geeft veel kracht bij impact waardoor alle energie wordt omgezet naar vaart aan de bal.

Dutch Padel Red

RED

Omdat niet iedereen die power smash heeft is er de RED. Het racket waar de combinatie controle en vaart hand in hand gaan. Een alleskunner, licht, sterk en met een uitstekend balgevoel.

Ontdek de kracht van dit volledige carbon racket

Dutch Padel: een echt Nederlands merk wat zich kenmerkt in kwalitatief goede rackets met fantastische speeleigenschappen. Voor al onze rackets hebben we bewust gekozen voor een ronde vorm met een grote sweet spot waardoor de rackets uiterst comfortabel spelen. Al onze rackets zijn uitgerust met een 3d reliëf op het speelblad voor het spelen van spin en een makkelijke hand strap voor optimaal speelplezier.

Het gebruik van hoogwaardig 18k carbon en fiber in diverse samenstelling zorgen in combinatie met een hardere of zachtere kern dat er een Dutch Padel racket is voor elke speelstijl en voor ieder niveau. De rackets zijn getest en geperfectioneerd door professionals en liefhebbers van de sport. Ze worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.

Ontwikkeld door professionals en liefhebbers van deze mooie sport. Alleen het allerbeste voor onze klanten voor een unieke speelervaring.